GOT MONEY

Kom just hem till mitt lilla krypin här hos mamma. Det vart en fullspäckad dag tillsammans med Sanna, farmor, faster och Daniel. Super trevligt!
Åkte till kupolen och kikade i flera timmar, hittade dock nästan inget som föll mig in i smaken tyvärr. Otroligt bra för min plånbok! När vi var klara där så svängde vi även in till lager 70 men där gjorde vi inget fynd.
Spenderade resten av eftermiddagen med pappa hemma hos farmor & farfar i Vika där vi åt god mat och onyttigheter tills magen nästan sprack. Sanna förstår hur det är att käka där hemma.. ;)
Nu är det hårdträning som gäller månaderna framöver, skönt!

Imorgon åker jag in till Mora och titta när min duktiga storebror Fredrik åker i mål efter att ha avklarat halvvasan. Spännande! Så jag får passa på att önska honom lycka till också :)

Nu blir det alldeles strax mys med min underbara pojkvän!

Mina små köp:
gd
Svart en-axlad body, skitsnyggt på sommaren som passar till allt!

herh
Örhängen, kunde inte låta bli när det var rea

Hittade även ett par skitsnygga kil-klackar, men fick beslutsångest så lämnade kvar dom i affären..
Något jag ångrar nu!! Får se om jag hittar några liknande i Mora imorgon.

elin

Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Rubriken säger allt.



Klarade iallafall skoterkortet, hade bara ett fel på provet. Bättre än väntat.
Har väl varken lust eller ork att skriva något annat på ett tag känns det som, men vi får se om jag orkar imorgon.


borlänge

Imorgon går jag upp tidigt och åker till min kära Kusin, Sanna Karlsson! Vi ska nämligen åka till kupolen med farmor och Marie för att sedan spendera pengar på sånt man inte behöver. Jag som hade bestämt mig för att spara mina riksdaler i fortsättningen.. får se hur det går med det! Nu ska jag krypa ner i sängen :)
puss och sov sött!

elin

kära lilla ponny

Nu har jag nyss kommit hem från stallet! Var ute på en jätte mysig ridtur med Sophies ponny, Burr. Tänkte att jag skulle ut på förmiddagen då det är som finast så jag klev upp kvart över 9, tiiidigt på ett lov! Men det var superskönt och det gick jävligt bra. Sån grym känsla!
Nu är det bara att vänta tills tävlingarna drar igång. Blev as pepp på att vara med i någon dressyrtävling nu i vår, så får hoppas på att det blir någon i närheten snart som vi kan åka iväg på. :D

burrrr

burrsing
Två bilder från våran allra första hopptävling tillsammans, då kom vi 2a!

elin

Skoter

Har varit på skoterkurs hela dagen, setat och lyssnat på teorin, as tråkigt :)
Imorgon äre körning och skrivning, hoppas på att klara det..
Blir att lägga sig och läsa igenom boken snart.

påsken -10


prickigt

Helt kär i min nya klänning, prickigt är så sött. Lite stor fast jag beställde XS, men mamma ska hjälpa mig sy in den lite.
Dessutom har jag kommit på att den kommer vara utmärkt till crusingar, lite det stuket.



Klänningen + sommar + våran underbara jänkare = underbart.



At first I tried to fight away
this feeling that i had
But i can't
keep away



the whole world stops and stares for awhile..

Vart nyss lämnad ensam medans min kära poike skulle gå iväg på ett ärende nere på byn, bara att vänta tills han kommer tillbaka så vi kan mysa vidare. Idag har vi vart tillsammans i ett halvår och tiden går så sjukt fort. Känns nästan som igår, då vi träffades för första gången och nervositeten gick igenom hela kroppen! Har vart ett helt underbart halvår med underbaraste. Kärlek är underbart! Jag älskar mitt lilla hjärta Mattias Magnusson!

Ikväll blir det nog en lugn kväll med film och mys. Hittade lite gamla filmer på brorsans användare så ska kika igenom vad det var för några. Tror det ska finnas någon skräckfilm iallafall, alltid lika kul att bli uppskrämd så att man flyger upp i sängen och inte vågar sätta ner fötterna på golvet! Och får inte glömma det allra bästa.. att skrika till när det är läskigt så man ser Mattias studsa upp ur sängen är nog bland det roligaste!! Ska nog testa inatt.. ;)

SPORTLOV idag också!!!! Det får man inte glömma, och det ska bli king!
Önskar er alla andra ett kanon kul lov också :D


loove

elin

money

Fick min lön idag, riktigt nice! Så snart beställer jag min HTC Desire Z :]
Har även klickat hem två klänningar från Nelly.

Har varit massa jag har fixat idag fast vi inte behövde gå till skolan idag, kom ju på att jag har massor av Fysik att plugga, och det ska vara inlämnat imorgon..




Blodsbröder

Lägger mig i sängen med härlig musik i öronen och läser en ganska bra bok, som vi måste läsa som läxa.
Förra boken vi fick läsa va totalt värdelös, men de blev iaf nå bättre denna gång! :)




Just precis

Tänkte också skriva vad jag har sökt för gymnasium, nästan helt säker på vad jag vill gå. Men jag har ju vetat sen början av åttan.

1. Hud & Spaterapeut - Västerås
2. Stylist - Västerås
3. Frisör - Falun
4. Estetiska programet m. inriktning media - Falun

Tre st av gymnasiumen är friskolor också.
Kommer jag inte in på mitt förstahandsval blir det andra, tredie eller fjärde valet. Vet inte riktigt vad jag vill gå om jag inte kommer in på första så!




En bild kan beskriva mer än tusen ord.


the future..

Somsagt, gjorde min första gymnasie ansökan idag. Dock har jag ingenaning om vad jag vill gå, men jag ska försöka åka och titta på de olika inriktningarna efter lovet för att se vad som känns bäst.

1. Ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi & som språk, spanska 1
2. Estetiskaprogrammet med inriktning musik
3. Samhällsprogrammet, där har jag inte valt någon inriktning än
4. Handels- och ingen inriktning har jag valt än

Alla programmen jag sökt är dom som finns på St. Mikael i Mora



Måste tillägga att jag just lärt mig plocka den här låten nedanför på gitarren, sjukt kul!
Även fast den är ganska så gammal så är den riktigt grymm! :D



elin

browniiie

Nyss hemkommen! Vart en chill dag i skolan som avslutades med simning. Sjukt skönt var det, och det vart inte sämre av att jag kände för sola lite solarium på Caronne så att man får lite färg på kroppen.

Har vart ganska dålig med uppdatering men har totalt glömt bort bloggen!
Kan säga att det vart massa blonda folie slingor i hela mitt hår i Fredags. Det vart kanon bra och tackar min super snälla storasyster Sandra som fixade till det! Ska knäppa en bild någon dag snart och visa hur det blev.


Har även sökt till olika gymnasie-program idag, kommer ett inlägg senare om vilka jag sökt!


solarium



elin

miss that

Sovmorgon imorgon, till halv elva. Blir att gå till skolan (3 km), så hoppas inte det är så jätte kallt ute! :) Sen har jag bara matteprov och sedan simma i 25 minuter på idrotten. Ganska chill dag med tanke på att det även är hemstudiedag på torsdag!
Blev även 1 timme på gymmet idag, och känslan man har efter träning är så härlig.


Har setat och kollat på bilder från när jag hade häst och tävlade mycket, och jag saknar det väldigt mycket.
Kanske inte att fixa i stallet direkt, eftersom att jag är allergisk mot det mesta i ett stall. Men tävlingarna, träningarna, alla mysiga turer ute i skogen, saknar även Jass (hästen jag ägde) personlighet.

Orsa -08 L:A


Elin & Burr - Jag & Jass
Orsa. Vann L:C - tvåa L:B, Sista tävligen tillsammans.


Rättvik, tävlingen gick åt helvete. Första gången han
vägrade på en tävling, även den ända gången det hände.


Mosters 40års fest, cowboy tema!


Fredrik träning.


Orsa - L:A

Denna häst är den underbaraste, finaste och mest pålitliga häst jag någonsin träffat. Jag hade provridit så många hästar, och ingen kändes rätt. Men direkt jag satt mig på Jass visste jag att jag ville ha honom, jag skulle ha han! Han kändes så stor i början (jag va 11 år) - stor C-ponny och även ganska kraftig, men alla trodde han var D-ponny. Ingen trodde att han var så duktig han var, alla trodde att han var en klump som inte kunde hoppa, men vad alla hade fel. Första lokala tävlingen kammar vi hem en delad tredieplats, jag har nog aldrig varit så stolt. Sakta men säkert klättrade vi upp i klasserna, vi kom alltid hem med två placeringar från nästan varje tävlig. Tillslut vann jag väldigt ofta de L:C som jag ställde upp i, och folk som brukade vara på samma tävlingar sa knappt grattis till mig längre. Verkade bara irriterade över att jag vann. Har även varit många dåliga perioder, men de är knappast värda att nämna. Tre år med en underbar häst tackar man inte nej till, men tillslut började jag bli för stor för honom och fick inte ut mer, jag var "klar" med Jass. Antingen skulle det bli så att sälja honom och köpa en ny häst, eller sälja honom och sluta helt. Men jag kände att jag inte orkade med en ny häst, och det var bara ett år och några månader innan jag skulle börja gymnasium och flytta, så jag stod över att köpa en ny häst. Men Jass har fått ett bra hem, med andra hästkompisar och en tjej som älskar hästar. Han har hamnat på ett bra ställe och jag ångrar inte en sekund att han blev såld till den tjejen. Men saknaden kan vara så obeskrivligt jobbig ibland. ♥


hard

Har inte haft ork eller lust att uppdatera under helgen.
Fredagen var jag inte hemma, lördagen var jag på fest med trevligt folk och igår orkade jag inte göra någonting.

Har iallafall skaffat gymkort nu igen, imorgon börjar träningen med Juliana!
Vill verkligen komma i form igen nu känner jag, har inte nå muskler alls kvar, känns bara slappt.

 

Fick även hem klänningen idag, som jag la upp bild på förut. Passade inte över huvudtaget, lite tråkigt. Men nu har jag hittat två andra klänningar som var ganska fina, beställer antagligen dom när jag skickat tillbaka denna. Har även hittat skorna jag vill ha!


jag som hade tråkigt på slöjden idag eller..


do it Like a dude

Mitt internet har slutat fungera igen.. vet inte vad felet är men får hoppas på att det löser sig snart! Har inte hänt något speciellt som behöver uppdateras som tur är ;)
Just nu sitter jag i pappas lägenhet och väntar på ett besked ifall vi ska åka och hälsa på min ena storasyster Sandra, som kommit hem och stannar över helgen. Isåfall ska hon fixa till mitt hår och göra massa blonda folie slingor i hela håret. Det ska bli intressant att se resultatet sen, vare sig det blir nu eller någon annan dag. Får hoppas på att det inte är något allvarligt med hennes son Noel. Han hade visst trillat och gjort illa sig så dom var tvugna att åka in på akuten. Får hoppas på att det går bra. Senare ikväll blir det mys med älskling och imorn födelsedagspartajj för Micke :D


ggg
bjuder på en glad bild och en pepp låt

Do it like a dude - Jessie J

(Eftersom inte länken vill fungera får ni söka på spotify isället!)


elin


Dress

Beställt!

Denna klänning har jag beställt, som jag ska ha på avslutningsmiddagen eller skolavslutningen! Har bara inte bestämt på vilken av de jag ska ha den på, ska iallafall kolla efter en till klänning till + två par klackar. Bara att fortsätta leta tills jag hittar de andra sakerna. 


Från Nelly.com


No matter what

Ligger i sängen, som jag har gjort sen i måndags. Hatar att må dåligt, vara sjuk.
Fast vet egentligen inte vad för sjuk jag är? Inte förkyld.
Dunkande huvud, min mage gör ont, har nyss kunnat börja äta utan att må jätte illa. Knasigt!


No matter what, I got your back
I'll take a bullet for you if it comes to that
I swear to God that in the bitter end
We're gonna be the last ones standing
We'll never fight, we'll never fade
I'll promise you forever and my soul today
No matter what until the bitter end
We're gonna be the last ones standing


And everybody said that we would never last,
And if they saw us now I bet they'd take it back
It doesn't matter what we do or what we say
Cause nothing matters anyway!


HTC Desire Z

Nu tror jag äntligen att jag har bestämt mig!
Har pendlat mellan en Sony Ericsson och en HTC, och nu hittade jag denna htc, med tangentbord, jag är helt salig.
Måste bara ha denna mobil!





sniggt

Har just tagit ett långt och varmt bad. Super mysigt med ljus och musik, bara Mattias som fattades sen hade allt vart perfekt! Idag känner jag mig nästan helt frisk. Bara lite hes och lite hosta kvar nu. Kände verkligen att jag vela träna så jag körde mitt mag-program här hemma, sedan tog jag en liten springtur. Superskönt!
Fixade ett hörn databord till mitt rum igår och nu har jag och mamma skruvat ihop det. Vart jätte fint!

Nu ska jag plugga om hinduismen så jag kan göra provet imorgon,


databord
Bild på hur det vart
Och juste.. den söta nallen som min söta Mattias gav mig fick vara med också!

elin

sixteen

Grattis till mig då!
16 år idag, liten fortfarande, men inte långt till 18 iaf :)

Har fått riktigt bra presenter, lägger nog ut bilder senare.
Så, tack för alla gratulationer och presenter.




bruudar

Ikväll kommer det hit några trevliga tjejer, blir att äta och sen blir det mys!

Fick bara lov med en sak:
Förrätt: Ishavssallad på c.. Va de nu hette?
Varmrätt: Vanlig tacos och kyckling tacos, mumms!
Efterrätt: Vitchokladmousse.





I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.


Industrial

Nu har jag bestämt mig för att det blir en industrial piercing på påsklovet. Efter att ha velat det i ett och ett halvt år tycker jag det är dags, jag har väldigt låg smärtgräns, men det är värt det än hur ont det gör, och jag förmodar att det gör skapligt ont. Naveln gjorde inte speciellt ont så.
Har inte riktigt vågat förut, och bara tvekat. Kan ju inte ha min skoterhjälm på mig under de första månaderna, så nu får de bli efter jag har varit iväg till idre och kört skoter! Om jag ska ta det blir det då eller aldrig. Flyttar i höst så!


Så extremt snyggt!


If you were here now, I would be the happiest

Har åkt skridskor idag, på en jobbigt halvlång bana med is som var totalt värdelös. Fem varv blev det, sen gick jag hem i 1,5 dm djupsnö, skapligt jobbigt! haha.
Hade även det andra NP i svenska idag, gick väl helt okej, bara det muntliga kvar i svenska nu då.

Har typ nyss städat rummet eftersom det kommer hit folk imorgon, jag hatar att städa, ingen kan tycka om det?
Men nu är det iallafall fint!





jobbigt

Har just pillat sönder laddnings sladden till datorn. Det menas med att det antagligen inte blir någon uppdatering eller dator nördande för min del ett tag framöver. Tur det finns telefon iallafall :)

elin

Solsidan

Ligger i sängen och kollar på första säsongen av solsidan!
Dom som inte tycker att solsidan är bra, dom har ju ingen humor, hah.




Men lär nog sova snart, NP i svenska imorgon.
Godnatt!

medvetslöshet och 24

Den här dagen hade kunna börjat bättre. Vaknade av att det var svårt att andas och av halsen som hostats sönder. Blir bara sjukare för varje dag. Jag som hade sett fram emot helgen och massa roligheter. Blir inte bättre av att jag fått feberkramper och blivit medvetslös. När jag satte mig vid köksbordet blev jag svimmfärdig och tänkte gå in till mitt rum för att vila. Hann dock inte så långt, när jag reste mig från stolen ramlade jag ihop. Sen helt plötsligt låg jag på golvet i mitt rum och mindes ingenting. Som tur var hade mamma hunnit tagit emot mig, och tydligen hade jag börjat feberkrampa och börjat skaka hela tiden. Nu är det bara att vila, ska försöka hålla mig kall så jag inte blir medvetslös igen. Halsen är förstörd och huvet likaså. Har iallafall fått i mig lite olika tabletter så får se om det blir nå bättre nu.
Ligger efter med två nationellaprov och ett So-prov, börjar känna ångest lite smått nu.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på serien 24 resten av kvällen och natten. En ganska så spännande serie faktiskt :)


knark
Detta får pryda mitt golv fötillfället; Lite olika halstabletter,
termometer till munnen så jag kan hålla koll på huvudet
och lite andra tabletter mot feber och inflammation. Kult


24 24
Serien, klicka på bilderna för att se

elin

Underbart

Sitter och funderar lite, och känner hur glad jag är, hur bra jag mår nästan hela tiden. Kan inte förstå varför, men jag älskar det, känns helt underbart!
Sitter även och läser lite skvallertidning, kollar lite på nätet. Där jag hittat ett par skor jag är helt förälskad i, jag vet iallafall vad jag ska ha på fötterna på Valborg! Grymma klackar.

Helgen kommer bli super känns det som,
Fredag: Ska ha mys här hemma med lite brudar, äta, skvallra, spel och sånt? Chill!
Lördag: Ska antagligen till filmsaken på Leif med Elin och Alen, eller bara Alen. :) Märks!
Söndag: Jag fyller år, kung.
Måndag: Vaalentine, och. jag firar inte det? Varför ska jag? äh, jobbigt :D


sjuk & sol

Som sagt! Vi försöker med en nystart, har faktiskt saknat att blogga jag med!
Den här dagen började med en sovmorgon. Är fortfarande sjuk och huvudvärken har blivit värre över natten. Jag har också börjat hosta mer. Ibland till och med blod. Men får hoppas på att jag börjar bli på bättringsvägen så snart som möjligt. Vill träna! Inte ligga inne och bli bortskämd i sängen.
Pallrade mig iallafall ut och gick i det underbara vädret. Det är så fint nere på campingen att bara gå och tänka på allt och ingenting.

solen

+



Här är en bild på våran förra hund som knäpptes vid campingen för ett år sedan!
Dock var det betydligt finare väder ute idag :D


elin

What I want to have

NP i svenska idag, gick väl helt okej. Men det blev lite fel på ett antal saker, blev så himmlans förvirrad!
Just nu sitter jag och skriver lite på min hemtenta som ska vara klar på måndag, men eftersom jag inte vill göra det i helgen får det bli nu jag håller på med den.

Jag fyller år om fem dagar (söndag), och därför tänker jag lägga upp lite av vad jag vill ha:


Vidvinkels objektiv till Canon
Stativ
Ipod med 4/8 GB minne
Skullcandy hörlurar
Pengar
+ lite andra småsaker
Väska från modekungen, svart läder med nitar under, svinläcker! 
800kr.
Armbandsklocka


a new start

Rubriken säger allt, det blir en nystart.
Ska försöka komma igång med bloggningen igen, både jag och Elin. Var ju ändå skapligt roligt att ha en blogg tillsammans, som folk läste!
Nu var det ju snart sex månader sen jag bloggade här sist, men vi får se om de håller i sig denna gång.
Har nyss setat och fixat till designen, bytt bakrundsfärg och gjort en ny header, men blev inte så nöjd. Men får iallafall duga nu!
Lite kort om det.
Slänger in en bild i detta blandade och förvirrande inlägg som ändå handlar om lite allt och ingenting.

RSS 2.0